Spirtli ichimliklarni haddan tashqari iste'mol qilish sog'liq uchun zararli
Spirtli ichimliklarni haddan tashqari iste'mol qilish sog'liq uchun zararli

Ekskursiyalar va tatib ko’rish

1936-yilda Buxoroda tashkil etilgan “SHOHRUD” korxonasida eng yuqori sifat talablari – imkon qadar mukammallikka yaqin konyaklar ishlab chiqariladi.

O‘z merosi va bebaho tajribasi tufayli “SHOHRUD” asosiy fazilatlar – vaqt, sabr-toqat va komillikka intilishga ega.

Biz ushbu bebaho tajribadan konyaklarning turli aralashmalari va toifalarini yaratishda foydalandik.

Sizni bizning imkoniyatlarimiz bilan tanishishga taklif qilamiz: mis distillash ustunlari, distillatning qarishi, qayta ishlanmagan konyaklar, konyakni saqlash va eskirish, mahsulotni tatib ko’rish.

BEKOR TERROIR

Biz o‘tmishda yo‘qolgan betakror plantatsiyalarni qayta tikladik – va Buxoro quyoshining mo‘l-ko‘lligi ostida tokzorlar chinakamiga noyob bo‘lib qoladi…

FAQAT O’ZIMIZNING UZUMzorlarimiz

“SHOHRUD” konyak spirtidan konyak ishlab chiqaradi, uning uzumlari faqat o’z plantatsiyalarida yetishtiriladi. Asosiy navlari «Rkatsiteli» va «Bayan-Shirey». Bu nozik uzum uzumlarini o’stirish uchun maxsus tuproq tufayli eng mashhur avtoxton navlari.

Konyaklarimiz “Bukhara” va “Legend of Bukhara” brendlari ostida ishlab chiqariladi.

EMAN BOCHKALARI BILAN YERTALA
image
DISTILLERA (ASOSIY KAYTALASH)
image
image
IKKINCHI ISHLAB CHIQARISH SEHONI
image
image
MEHMONLAR UCHUN TATTIM XONASI
image
MEHMONLAR UCHUN TATTIM XONASI
image
image

Korxonamizga tashrif buyurib, O’zbekistondagi uzumchilik va vinochilik san’ati haqida bilmagan barcha yangiliklarni bilib olasiz. Uzum yetishtirish, kooperatsiya qilish, distillash, aralashtirish va konyaklarimizni eskirish san’atini kashf eting – qiziquvchan aqllar uchun vaqt bo’ylab ajoyib sayohat.

DASTUR

  • Butun SHOHRUD korxonasi bo’ylab sayohat – uzumzorlardan tortib keng yerto’lalargacha.
  • Bizning quruq va shirin vinolarimiz, shuningdek, VSOP va XO konyaklarini tatib ko’rish, nafis jo’r bo’lib xizmat qiladi.
  • Tabiatda piknik, sharob va gazaklar bilan.

DURATION

1 soat 30 daqiqa (90 daqiqa).

TASHRIF VAQTI

Biz barcha mehmonlarimizni istalgan vaqtda ish kunlari soat 9:00 dan 15:00 gacha taklif qilamiz.